Ziyarette yaptığı konuşmada daha önceki İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile gerektiğinde görüşebildiklerini ve görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Gök, aynı ilişkilerin devam etmesinde bulunduklarını ifade etti.
Başka bir sendika daha bulunduğunu ve hükümetle işbirliği yaparak memurları mağdur ettiğini belirten M.Fatih Gök, o sendikadan olmayanların ötekileştirildiklerini iddia ettiklerini ve üzerlerinde baskı uygulandığını ifade ettiklerini söyledi.
“Ben yaptım oldu” mantığı ile ülkenin yönetildiği algısında olduklarını anlatan Gök, bazı uygulamaların güzel gibi görünürken mağdur olan insanların da bulunduğunu söyledi. Sağlıkta yapılan çalışmaları güzel bulduklarını ancak çalışanların ezildiğini belirten Gök, yeni alım yapılmaması nedeniyle sağlık çalışanlarının yükünün ağırlaştırıldığını ifade etti.
AKP İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında şikayetlerin yanında çözüm önerilerini de dinlediklerini ifade ederek, çözüm önerileri ile gelinen şikayetleri daha kolay şekilde iletebildiklerini söyledi. Sendika üyesi olmanın tercih meselesi olduğunu ve hiç sendika üyesi olmayanların bulunduğunu belirten Bekiroğlu, kavgasız, gürültüsüz şekilde sorunların görüşülerek çözülmesi gerektiğini vurguladı.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim