Hafta sonu Laçin, Dodurga ve Oğuzlar’da çalışmalarını sürdüren CHP İl Örgütü 7 Haziran öncesi ilçe turlarına devam etti. Çalışmalara tam kadro katılan CHP’liler projelerini anlatarak destek istedi. CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, CHP Çorum Milletvekili ve Milletvekili Adayı Tufan Köse, Milletvekili Adayları Muharrem Bozdoğan, Dinçer Solmaz, Saim Topgül, İl yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretlerde partililer esnaf ziyaretleri yaparak halktan oy istedi. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, “8 Haziran sabahı kurtuluş meşalesini yeniden yakmak için çalışıyoruz. Hazırlanan projelerle 4 yılda Türkiye’de yoksul kalmayacak” dedi.
CHP Çorum Milletvekili ve Milletvekili Adayı Tufan Köse de konuşmasında, ülkenin üzerine kabus gibi çöken zihniyete 7 Haziran da halkın gereken cevabı verip onları tarihe gömeceğini belirtti. Çiftçinin, emeklinin, emekçinin, yoksul vatandaşın rahatça yaşayabilecekleri bir Türkiye hedeflediklerini söyleyen Köse, “Üreten bir Türkiye olacak hukuk un yok sayıldığı bu günler geride kalacak. Adaletli bir sistem kuracağız halkımızın mutluluğunu ve refahını arttıracağız bize verilen her oy geleceğe daha umutla bakmamızı sağlayacak. Aydınlık bir gelecek için biz destek istiyoruz” dedi.
Ziyarette, ülkenin birilerinin başkanlık hayalleri uğruna feda edilemeyecek kadar zor şartlarda kurulduğunu ifade eden CHP Çorum Milletvekili Adayı Muharrem Bozdoğan, “Binlerce şehidin kemikleri sızlıyor. Bu gidişata dur demek için biz sizden destek istiyoruz projelerimizi açıkladık. Halkımızın projelerimize olan ilgisi bizi memnun ediyor. Biz projelerimizi hayata geçirip daha yaşanabilir bir Türkiye için halkımızdan destek istiyoruz” şeklinde konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim