CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, adaletin en çok arandığı bugünlerde cumhuriyet savcılarına büyük iş düştüğünü söyleyerek, “Değerli hâkimlerimizin objektif ve net bir karar verebilmeleri için soruşturma ve suçlu ve suçsuzun ayrıştırılması noktasında savcılık makamı büyük önem taşıyor. Gerek iş yoğunluğu, gerekse mesleğin zorlukları ile mücadele eden değerli cumhuriyet savcılarımızı bu fedakâr çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum” dedi.

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdakul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ve CHP yöneticilerine teşekkür etti.

AĞIR CEZA BAŞKANI ATİLLA ARIKAN’A ZİYARET

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve beraberindekiler, Ağır Ceza Başkanı Atilla Arıkan’a da nezaket ziyaretinde bulundular.

Adaletin herkes için eşit sağlanması noktasında adliyeler ve hâkimlerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, “Yoğun iş yükü altında büyük emek ve gayretle herkese eşit adalet dağıtmaya çalışıyorlar, işte bu sebeple adliye çalışanlarımızın bu emeği ve özverisi takdire şayandır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim