Hafta sonu Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Canbolat, “Kızılay, Çorumlular ile hayal edilemeyecek kadar güzel şeyler yapmaktadır ve zorda olan herkesin yanı başındadır” dedi.
Fahri olarak 2005 yılından beri yürüttükleri bu görevde diğer şubelerle mukayese edinildiğinde adeta kendileri ile yarışır durumda olduklarını vurgulayan Canbolat, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Yönetim Kurulumuz, üyelerimiz, Kızılay Giyim Evi Kadın Kolları ekibimiz, Gençlik Kollarımız, Üniversite Kulübümüz, Kan Bağış Merkezimiz ve Çorumlu hayırseverlerimiz ile yardımlaşma bayrağımızı adeta zirvelerde taşıyoruz. Ancak insan kendisi ile yarışır hale geldiğinde artık çıtada ölçü kalmıyor. Yaptığımız binlerce güzel şeylere ilaveten aşağıdaki hedeflerimize de adım adım yaklaşıyoruz. Buharaevler’deki arsamız Belediye Meclisi’nden birçok faydalı aşamalardan geçtikten sonra proje aşamasına gelinmiştir. 1 yıl gibi kısa bir sürede arsada devasa bir tesisimiz olacaktır. Bu çalışmada emeği geçen başta Belediye Başkanımız, Meclisi ve Üyelerine, proje ekibimize teşekkür ederim.
Uzunca zamandır problem yaşadığımız kamuoyunun da şahit olduğu ve fıkralık olduğumuz kan bağış otobüsü ile ilgili yeni bir araç temini konusunda İl Genel Meclisimizin başlatmış olduğu çalışma inşallah yakında meyvesini vererek güzel bir kan bağış aracı olarak Türkiye’ de örnek olacaktır. Bu konuda İl Genel Meclisi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Gerek afet gerekse olağan üstü durumlarda gerekse normal, yardımlaşma deposu anlamında ihtiyaç duyduğumuz bir birim ve tesis oluşturmakla ilgili de bir çalışma başlattık ancak herhangi bir mesafe alınamadı. Bu çalışmayı devam ettirerek bu konudaki ihtiyacımızı gidermeyi hedefliyoruz.”
(Elif Suar TURALI)
Editör: TE Bilisim