Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, merkez mahalle muhtarları ile bir toplantı yaptı.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Ceylan, Yeniyol Mahallesi Muhtarlığı'nda tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelerek hem muhtarların sorunlarını dinledi, hem de karşılıklı istişare yaptı. Çorum'un her karışına, her mahallesine hizmet edeceklerini, bir yere hizmet yapılmasını sağlarken insanların kimliğine, rengine, diline, ırkına bakmayacaklarını, tüm renkleri kucaklayacaklarını vurgulayan Milletvekili Ceylan, temel amaçlarının Çorum'u geleceğe hazırlamak, kenti büyütmek, barışı, huzuru, kardeşliği tesis etmek olduğunu söyledi.
Ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı zor bir süreçten geçtiğimizi ifade eden Milletvekili Ceylan, terörün dilinin, dinini, ırkının, partisinin olmadığını belirterek, teröre sonuna kadar karşı olduklarını, kökünü kurutana kadar da mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.
Son zamanlarda yaşanan terör olaylarına da değinen Ceylan, “Terör örgütleri bir yerde eylem yaparken, cana kıyarken insanların kimliğine bakmıyor. Ankara'da meydana gelen olaylarda çeşitli siyasi partilere mensup, her renkten insanın bulunması bunun bir örneğidir. Terörün kimi, nerede vuracağı hiç belli olmuyor. Terörü bir kez daha lanetliyorum. Terörün kökünü kurutana kadar mücadelemiz sürecek. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bu noktada tüm halkımızın birlik ve beraberlik içinde yanımızda, arkamızda durması gerekiyor” dedi.
Tüm muhtarları birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye, kardeşliğe, barışa önem vermeye çağıran Ceylan, kapısının ve telefonunun her zaman açık olduğunu, her sıkıntıda, her koşulda ve zeminde muhtarların yanında olduklarını, el ele, omuz omuza Çorum'a hizmet edeceklerini dile getirdi.
Muhtarlar ise mahallelerinin sorunları hakkında AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan'a bilgi verirken, yakın ilgisi ve desteğinden dolayı da teşekkürlerini ilettiler.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim