Çorum’a teşekkür için geldiğini anlatan Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçimleri ve halk oylamasında Çorum’un muhteşem bir destan yazdığını anlattı. Bu başarının aynı zamanda AK Parti teşkilatının da büyük bir başarısı olduğunu söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, neredeyse %65’e yakın bir rekorla destan yazıldığını belirtti. Eroğlu “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin hazırladığı FETÖ haininin 15 Temmuz tarihinde harekete geçtiğini belirten Eroğlu, batı tarafından uygulanan bir oyunun parçası olan melun terör örgütünün milletin kararlılığı ve cesareti ile karşılaştığını ve darbe girişiminin önlendiğini vurguladı. Eroğlu, “Hainlerin bir hesabı varsa Allah’ın da var. Allah bu millete yardım ediyor” dedi.

2019 da büyük bir sınav verileceğini belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, “Bizim insanımızın mayasında sevgi var 80 milyonu kucaklayacak bir çalışma yapılması gerektiğini ve herkesin gönül alarak çalışacağını dile getirdi.

Türkiye’nin son kale olduğunu ve herkesin Türkiye’yi beklediğini anlatan Eroğlu, üzerimizdeki mesuliyet atalarımızın omuzlarındakinden daha ağır” şeklinde konuştu. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim