CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Cengiz Atlas, 29 Mart’ta yapılacak önseçimle ilgili çalışmalarına Oğuzlar ve Dodurga’da devam etti. Atlas, Obruk ve Gökgözler köylerini de ziyaret etti.
Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Atlas, hem destek istedi hem de ilçe ve köy halkının dert ve sıkıntılarını yerinde dinledi.
Dodurga ziyareti sırasında AK Parti’den Çorum Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Arif Ersoy’la karşılaşan Cengiz Atlas, Ersoy’la ayaküstü sohbet ederken, aday adaylığı sürecinde Arif Ersoy’a başarı diledi.
Cengiz Atlas, konuşmalarında, 2015 seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, Türkiye’nin CHP iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyacının olduğunu yineledi. Çorum’un hizmete susamış bir il olduğunun altını çizen Cengiz Atlas, Çorum merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerinin Ankara’dan hak ettiği payı CHP iktidarı ile alacağını söyledi.
CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitliğin ülkenin her yanına yayılacağını ifade eden Atlas, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunlarının bir bir çözüleceğini kaydetti. Türkiye ile birlikte bölgemizin de barış ve huzura kavuşacağını vurgulayan Cengiz Atlas, şöyle konuştu:
“Bugün 25 yıllık siyaset hayatımda edindiğim tüm birikimlerimi yine partimin önderliğinde sizler için kullanmak istiyorum. İşten çıkarılanların sorunlarını, atanamayan öğretmenlerin sorunlarını, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını, çiftçimizin sorunlarını, emeklinin sorunlarını iyi biliyorum. Hırsızlığa, yolsuzluğa, talana son vermek için, emeğin hak ettiği değeri fazlasıyla alması için, hukukun üstün olduğu, herkesin adil yaşadığı bir ülke için hep birlikte CHP’yi iktidara taşıyalım.”
Editör: TE Bilisim