Çorum’un tanınmış berber ve kuaför esnafından Aşkın Çağlayan, Çorum Berberler ve Kuaförler Odası başkan adaylığını düzenlediği toplantı ile açıkladı.

Beraberinde çalışma arkadaşları Mansur Güllü, Sefa Gürbüz ve Yücel Dolgun ile birlikte Şelale Cafe’de düzenlediği basın toplantısında 7 Ocak 2018 Pazar günü Afra Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurul öncesi Berberler ve Kuaförler Odası’na başkan adayı olduğunu kamuoyuyla paylaşan Aşkın Çağlayan, “Mesleğimiz geleceğimizdir, geleceğimize sahip çıkalım” diye konuştu.

Oda seçimlerine ekibiyle birlikte uzun bir süredir hazırlandıklarını ifade eden Çağlayan, oda başkanlığında artık değişim zamanının geldiğini dile getirerek, “Tüm berber, kuaför ve güzellik salonu sahibi kardeşlerimizin bizlere teveccüh göstermeleri halinde bu kutsal görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Oda üyelerimize en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti vereceğimize söz veriyoruz. Her zaman ben değil, biz anlayışında olacağız. Hep birlikte çalışacağız. Ve inanıyorum ki bu süreç zarfında hizmetlerimiz konuşulacak ve hayata geçireceğimiz projelerimiz de Türkiye’de faaliyet gösteren diğer tüm esnaf odalarına da örnek olacaktır” diye konuştu.

Yıllardır yöneticiliğini de yaptığı odalarının ve meslektaşlarının sorunlarını iyi bildiğini ve çözümü için de ekibiyle birlikte ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirten Aşkın Çağlayan, “Yıllardır edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi oda üyelerinin gelişimi ve onların her platformda en güzel şekilde temsil edilmesi için harcayacağım. 7 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan odamızın genel kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyor, oda başkanlığına aday olan tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim