AKP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’ın ev sahipliğindeki kahvaltı Labarna Patisserie’de gerçekleştirildi.
Toplantıya AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AKP Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve çok sayıda partili katıldı.
Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç kısa bir selâmlama konuşması yaparak, “Bu seçimler bizim için millî bir meseledir. 1 Kasım’dan zaferle çıkmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.
Daha sonra söz alan Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, 1 Kasım’da yeniden seçilmesi hâlinde özellikle kadın istihdamına yönelik çalışmalar yapmaya gayret edeceğini söyledi.

“FETRET DEVRİ’NE SON VERECEĞİZ”
AKP Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan ise 7 Haziran’dan sonraki süreci “Fetret Devri” olarak nitelendirerek, “1 Kasım, dünya coğrafyasındaki tüm mazlumlar için bir milâttır. Devlet Bahçeli ve Sol zihniyetlerinin memleketi nasıl yönettiklerini unutmadık. 1 Kasım’da ya yeniden o karanlık günlere döneceğiz ya da 13 yıldır koşan Türkiye’nin 7 Haziran sonrası Fetret Devri’ne son verip yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çorum’da bu teşkilat yüzde 64’ü gördü. 1 Kasım akşamı inşallah yüzde 65’i göreceğiz.” şeklinde konuştu.
Ardından kürsüye gelen Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, AKP’nin “Türkiye partisi” olduğunu belirterek, “Çorum’dan AKP’li daha çok vekilin seçilmesi, ülkenin istikrarı açısından önem taşıyor.” ifadesini kullandı.



“TEK PARTİ, AK PARTİ”
AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozacak tek partinin Ak Parti olduğunu kaydetti. Bekiroğlu, “Bu teşkilat, pek çok seçim başarısına imza attı. 1 Kasım’da Çorum’da Türkiye ortalamasında bir oy oranıyla 4’te 4 yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

“1 KASIM, TÜM SEÇİMLERİN ANASIDIR”
Son olarak partililere hitap eden Milletvekili ve TBMM Amiri Salim Uslu, “Çorum’a yatırım yapılmadığı” yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Milletvekili Uslu, “Bu şehre yatırım yapılmadı diyenlere sesleniyorum: Allah’tan korkun. Bu yolları, bu hastaneleri kim yaptı? İl Özel İdaresi harıl harıl çalışıyor. Eğitim yatırımlarımız ortada. Yemiyoruz, yedirmiyoruz. Çalmıyoruz, çaldırmıyoruz. Bu ülkeye, bu şehre yatırım yapmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.
1 Kasım Seçimleri’ni bugüne kadar yapılan tüm seçimlerin “anası” olarak nitelendiren Uslu, “Ya devletin bekası için ya da kriz, kargaşa ve kaosun devam etmesi için oy kullanılacak. Birileri kimlik siyaseti yapadursun, biz hizmet siyaseti yapmaya devam edeceğiz. Bu milletin başını öne eğdirmeyeceğiz.” şeklinde sözlerini tamamladı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim