Ziyarette MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Ahmet Köksal, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.
AK Parti İl Başkanlığı’na getirilmesinden dolayı MÜSİAD başkanlığından ayrıldığını hatırlatan Bekiroğlu, bunun bir yol ayrımı olmadığının altını çizdi. MÜSİAD’ın neferi olmaya devam edeceğini vurgulayan Bekiroğlu, her zaman MÜSİAD’ın emrinde olduğunu dile getirdi. Bekiroğlu, 2013 yılında MÜSİAD’ın kuruluşunda o gün için hayal olanların bugün gerçeğe dönüştüğünü dile getirdi.
Çorum’u bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Bekiroğlu, “Yönetim kurulumuzu belirlerken de bunu göz önünde bulundurduk. Herkesimden yönetimimize temsilci aldık. Yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız. İş dünyamız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızla el ele vererek Çorum’a hizmet edeceğiz. Herkes farklı düşüncelere sahip olabilir. Ancak Çorum, bizim ortak paydamız. Çorum’un hizmet pastasından düşen payını artırmak için çalışacağız. Bir ve beraber olup gece-gündüz demeden bunun için koşturacağız” dedi.
Bekiroğlu, MÜSİAD’ın hem ülkedeki sivil toplum kuruluşları arasında hem de iş dünyasında yapılacak tüm çalışmalarda farkını, farklılığını ortaya koyarak gücünü gösterdiğini dile getirerek, MÜSİAD’ı önemsediğini sözlerine ekledi.
MÜSİAD Başkanı Ahmet Köksal da, Çorumlu işadamlarını en iyi şekilde temsil edileceklerini vurgulayarak, Çorum’un ekonomik yapısına yeni katma değerlerler kazandırmak için çalışacaklarını belirtti.
Köksal, Bekiroğlu ve ekibine başarılar diledi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim