Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili ve MÜSİAD Çorum Şubesi Kurucu Üyesi Necip Uygur, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler’de Adalet ve Kalkınma Partisi’nden milletvekili olabilmek için aday adaylığını açıkladı.
İşadamı Necip Uygur, dün AKP İl Başkanlığı’nda düzenlediği bir basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu.
Necip Uygur, kurulduğu günden bu yana AKP’nin içinde yer aldığını hatırlatarak, “Ticari tecrübemin yanı sıra siyasi deneyimimi de bu kez milletvekili olarak memleket için kullanmayı amaçlıyorum. Şu ana kadar siyasetin çok farklı noktalarında hizmetlerde bulundum. Artık memleketim için de birikim ve tecrübelerimle hizmet etmek adına AKP’den Çorum Milletvekili aday adayı oldum.” diye konuştu.
AKP iktidarında tüm Türkiye’nin olduğu gibi Çorum’un da çok önemli hizmetler aldığını vurgulayan Necip Uygur şöyle devam etti:
“Çorum’a hizmet etmek ve AKP iktidarıyla gelen hizmetlere katkıda bulunmak için milletvekilliğine talibim. Ben bu göreve talip olurken, ilimize daha büyük hizmetler getirmeyi, çıtayı daha da yükseltmeyi düşünüyorum. Başvurumuzun değerlendirilir ve aday olarak açıklanırsak, işimizde gösterdiğimiz titizlik ve başarıyı, memleketimize hizmet noktasında da göstereceğiz. Bu uğurda önce Allah’a, sonra partimize, liderimiz Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Çorumlu hemşerilerime ve kendime güveniyorum. Önemli olan insanlığa, ülkeye hizmettir. Allah bizim elimizle insanlığa hizmet etmemizi murat ederse bu gerçekleşecektir. Bizim için hizmette mevkii de önemli değildir. Tepeden tabana kadar her mevkii mukaddestir. Konumumuz ne olursa olsun, Allah nasip ederse bu görevde de iş yaşamımızdaki gibi ilkeli, gayretli ve heyecanlı bir şekilde çalışmalar yapacağıma olan inancım tamdır.”
Necip Uygur konuşmasının ardından adaylık başvuru dosyasını AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’a teslim etti. Eyüp Arslan ise Uygur’un adaylık sürecinin hayırlı olması dileğinde bulundu. (Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim