Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz’ün de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Hizmet-İş Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, Hak-İş’in felsefesi olan mazlum ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak anlayışı kapsamında başlatılan kampanya neticesinde toplanan parayı Kızılay’a teslim edeceklerini dile getirdi. Arakan’daki Müslümanlara yardım etmek istediklerini belirten Köroğlu, miktar fazla olmasa da önemli olanın katkıda bulunmak olduğunu dile getirdi.

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz ise konuşmasında güzel bir organizasyon yapıldığını anlatarak, Arakan’da mazlum durumda olanlara destek amacıyla kampanya düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. İhtiyaçların karşılanması için desteğe ihtiyaç bulunduğunu anlatan Öz, Suriye’deki insanların da aynı durumla karşı karşıya kaldıklarını, ülkede bulunan Müslümanlar başta olmak üzere tüm milletlere yardımcı olmak istediklerini belirtti.

Konuşmasında taşeron sistemi konusunda da açıklama yapan Öz, taşeron çalışanlarının kadroya geçmesi konusunu konfederasyon olarak yakından takip ettiklerini, bunun uzun zamandır devam eden bir süreç olduğunu ve son aşamaya geldiğini söyledi.

Kızılay Derneği Çorum Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan da kesilen makbuzu verdiği sırada Türk milletinin yardımseverlik duyguları içerisinde yaptığı desteği mazlum ülkelere ulaştırdıklarını ifade etti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim