İnşaat alanı tam 145 bin metrekare olan dev AHL Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 2016 yılında 11 ay gibi rekor bir sürede tamamlandı. Fore kazıklardan sonra 6 ayda tamamlanan 1.500 kişilik öğrenci yurdu ise, inşaatçılıkta “süper hız”ın son örneği oldu.

Ahmet Ahlatcı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Çorumgaz A.Ş. de, BOTAŞ’la yakın işbirliği içinde Çorum’u doğalgazdan mahrum bırakmama konusunda gösterdiği olağanüstü başarıyla, Çorumluların gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Geçtiğimiz Pazar günü, Yüksek Hızlı Tren etüt-proje çalışmaları kapsamında zemin sondajı yapan iş makinesinin sebep olduğu hasar, Çorum’u soğuk kış günlerinde en az bir gün, belki daha da fazla doğalgazsız kalma riskiyle karşı karşıya bırakmıştı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı ve Genel Müdür Kasım Kahraman başta olmak üzere, Çorumgaz A.Ş.’nin tüm mensupları seferber oldu. BOTAŞ olağanüstü bir duyarlılıkla soruna eğildi ve gereken onarım, aynı iş günü içinde daha mesai saati dolmadan tamamlandı.

Dev işleri, hem en kaliteli şekilde, hem de inanılmaz bir hızla gerçekleştirmek, bir “Ahlatcı klasiği” olarak kayıtlara geçerken, Ahlatcı vizyonunun ve yatırım gücünün Çorum’un büyümesi adına nasıl büyük önem taşıdığı da her gün yeni örneklerle kanıtlanıyor.

ÇORUM HABER, Ahmet Ahlatcı ve Kasım Kahraman başta olmak üzere Çorumgaz’ın tüm mensuplarına, BOTAŞ yetkililerine ve tüm çalışanlarına, soruna ilk andan itibaren büyük bir ciddiyetle eğilen Vali Necmeddin Kılıç ile kamu kuruluşlarının ve yerel yönetimlerin tüm ilgililerine Çorum adına teşekkürlerini sunuyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim