Üniversitenin Bilgi İşlem Daire Başkanlığının çalışmalarıyla, söz konusu uygulamanın Apple (IOS) ve Android işletim sistemine sahip olan telefonlarda kullanabileceğinin belirtildiği açıklamada, bu güncel uygulamayla artık üniversite sayfasına daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanın mümkün olabileceği vurgulandı.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bilindiği üzere günümüz bilgi toplumlarında iletişim, internet ve teknoloji yadsınamayacak derecede büyük önem arz etmektedir. Bizler de Üniversite olarak son teknolojiyi takip ederek uygulamalarımızı sürekli güncellemekte ve altyapımızı güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bu bakış açısıyla hareket eden Üniversitemiz “Mobil Uygulaması”nda, Üniversitemizin güncel-arşiv haberler ve duyurular olmak üzere, birimlerimizden haberler ve fotoğraflarını görüntüleyebilir; HUBİS, e-posta, rehber, radyo, yemek menüsü, kütüphane, engelsiz üniversite ve sosyal medya hesaplarımıza ulaşabilirsiniz.

Üniversitemiz web sayfası ile eş zamanlı çalışan Mobil Uygulamamızdan, aynı zamanda Üniversitemizin iletişim bilgilerine erişebilir, akıllı cihazlarınızın navigasyon uygulamasıyla koordineli olarak Üniversitemize ulaşabilirsiniz”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim