Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “Hayatlar Değişiyor Türkiye Gelişiyor” Proje Fuarı düzenlendi. 36 ilde yürütülen 55 Avrupa Birliği (AB) projesine ait ürün ve çıktıların sergilendiği proje fuarında, HİTÜ’nün uygulayıcısı olduğu “İnsana Yakışır İş İçin Kayıtlı İstihdamın Teşviki” Projesi İnsan Kaynakları Operasyonel Programı (IKG) tarafından ‘en iyi proje uygulama örneği’ olarak seçildi.

Fuarın açılışının ardından Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Menekşe Şahin, IKG Program Otoritesi tarafından en iyi uygulama örneği olarak seçilen projenin amaç ve faaliyetlerine ilişkin proje tanıtımını sundu. Projenin kamuoyuna tanıtımı sonrasında stantların gezilmesi ile devam eden fuarda, en iyi uygulama örneği olarak yer alan Proje standı katılımcıların ilgi odağı oldu.

Projenin tanıtımının yapıldığı stantta Menekşe Şahin ile birlikte Proje Sektörel Araştırma Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İsmail Yıldırım ve Proje Mali Koordinatörü Öğretim Görevlisi Murat Ozulu tarafından bilgiler verildi.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim