Projenin imzalanmasının ardından ÖGESEN Genel Başkanı ve HİTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vahdet Özkoçak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. İlker Sakınç ve Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Doğan Demirci ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Okt. Mehmet Aydınkal’dan oluşan proje çalışma ekibi, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Proje çalışma ekibi, 1 Haziran 2017 tarihinde başlayıp 10 ayda tamamlanacak olan projenin genel hedefinin, ulusal düzeyde ve geniş tabanlı oluşturulacak sosyal diyalog mekanizmaları yoluyla akademik personel ve üniversite yönetimi arasındaki kültür ve diyalog dinamizminin mükemmelleşmesine katkıda bulunmak olduğunu söylediler.

Proje kapsamında; öğretim elemanlarının plagiarism ve mobbing şikâyetleri için izleme biriminin kurularak, sosyal diyalog farkındalık artışına yönelik olarak 5 farklı üniversitede konferans ve seminerlerin düzenleneceğini aktaran ekip üyeleri, proje bütçesinin 80.293 Euro olarak belirlendiğini sözlerine eklediler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim