Üniversitenin öğrenci kulüpleri yönergesi çerçevesinde seçim sürecine ilişkin takvimin başladığının ifade edildiği açıklamada bu süreç içerisinde öğrencilerin 2 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar kulüplere üyelik işlemlerini, Kulüpler Bilgi İşletim Sistemi (KUBİS) üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilecekleri belirtildi. Bunun için öğrencilerin Hitit Üniversitesi Bilgi İşletim Sistemi (HUBİS) kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme giriş yaparak kolay bir şekilde istedikleri kulübe üye olabileceklerinin anlatıldığı açıklamada öğrencilerin kulüplerine üyelik başvurusu yaptıktan sonra, kulüplerin akademik danışmanlarının, bu üyelikleri 07 Mart 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar onaylamaları gerektiği belirtildi.

Kulüplerdeki yönetim ve denetim kuruluna oy verme işlemlerinin, KUBİS üzerinden 15 Mart 2018 Perşembe günü başlayacağının belirtildiği açıklamada oy verme işleminin 19 Mart 2018 Pazartesi mesai bitiminde sona ereceği kaydedildi.

Açıklamada, 2018 Bahar Dönemi seçim süreciyle ilgili gerekli duyuruların, http://kulupler.hitit.edu.tr/ adresinden ayrıntılı olarak duyurulacağı belirtildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim