Rektörlük Erol Olçok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın beraberinde HİTİTSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı, Öğretim Görevlisi Ramazan Baykal, Öğretim Görevlisi H. Murat Özelli ve eğitime katılan tüm idari personel katıldı.

HİTÜ personelinin çalışmalarında kullandıkları bilgisayar programlarını daha etkin ve verimli kullanabilmelerini sağlamak adına çeşitli birimlerinde görev yapan idari personele yönelik 15’er saat olarak düzenlenen eğitim, Microsoft Word, Microsoft Excel, internet ve web sayfalarının kullanımı, e-posta kullanım programları çerçevesinde HİTİTSEM’in teknolojik olarak en güncel altyapıya sahip olan bilgisayar laboratuvarında verildi.

Düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, hizmet içi eğitimin önemime vurgu yaparak, idari personelin bilgisayar kullanımında verimliliğini arttırmak amacıyla verilen bu eğitimle başarılı bir dönem geçirildiğini ve eğitim sonuçlarının çalışmalara yansıdığını dile getirdi. Hemen hemen her konuda yetkin bir kadromuzun oluştuğunun altını çizen Prof. Dr. Alkan, “Elde edilen bir başarı varsa bu başarı hepimizin çalışmalarının ortak sonucudur, Hitit Üniversitesi’nin başarısıdır” ifadelerine yer verdi.

Hitit Üniversitesi’nin tüm çalışanlarının ihtiyaç duydukları eğitimlerin imkânlar doğrultusunda bundan sonra da sağlanmaya çalışılacağını ifade eden Alkan, gelecek dönemlerde de benzer ve farklı eğitimlerin süreceğini kaydetti.

Eğitime katılarak belge almaya hak kazanan idari personele teşekkürlerini sunan Alkan, eğitimin düzenlenmesindeki katkılardan dolayı Yrd. Doç. Dr. Başcı, Öğretim Görevlileri Baykal ve Özelli’ye de teşekkür belgelerini takdim etti.

Tören, katılım ve teşekkür belgesi alan tüm personelle birlikte anı fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim