HİTOK Yöneticileri, organizasyon ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan HİTOK Başkanı Mehmet Özenç, önceki yıllarda büyük ilgi gören organizasyonun, bu yıl çok daha geniş kitlelere yayılmasını amaçladıklarını söyledi.
Özenç, “Bu nedenle, organizasyonu Çorum’un en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Çorum Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte yapmayı uygun gördük. TSO’nun bize sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Seçim arifesinde gerçekleştirilecek organizasyon ile Türkiye’ye Çorum’un örnek birlik ve beraberlik ruhunu göstermek istediklerinin altını çizen Özenç, “17 Mayıs 2015 Pazar günü organizasyonun startını verip, Çorum’un birlik beraberlik içerisinde Türkiye için yarıştığını herkese göstereceğiz” diye konuştu.
Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, bu tür organizasyonların, Çorum’a renk kattığını söyledi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Çorum’un lehine olan her organizasyonu desteklediğini ifade eden Başaranhıncal, Oto Slalom Yarışı’na da destek olunacağını belirterek, Çorum için yaptıkları çalışmalardan dolayı HİTOK yöneticilerine teşekkür ettti.
Çorum’da Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (HİTOK) tarafından 15 yıldır düzenlenen otomobil ve motor sporları organizasyonları, başarıyla gerçekleştirilmekte olup Çorum’un sosyal hayatına renk katan motor sporları organizasyonları, sporun; dostluk, barış ve kardeşlik içerdiği teması ile geniş kitlelere ulaşmaktadır.
Editör: TE Bilisim