Hitit Üniversitesi’ni 2 yıl önce ziyaret ettiğini ve bu süre içerisinde üniversitenin çok büyük mesafeler kat ettiğini belirten Prof. Dr. Durmuş Günay, Hitit Üniversitesi’nin başarı ivmesinin YÖK adına memnuniyet verici olduğunu açıkladı.
Hitit Üniversitesi’nin büyük ölçüde fiziki yapılanmasını ve insani kaynak altyapısını tamamlamış olduğunu gördüğünü ifade eden Prof. Dr. Günay “Anadolu’nun bozkırında, insanlığın bilgi dağarcığına etki yapan ürünleri ortaya koyan üniversitelerimiz, hepimiz için çok önemli. Sayın Rektörü ve Hitit Üniversitesi’nin tüm mensuplarını yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
Hitit Üniversitesi’nin tüm paydaşlarından aldığı destek ve kurduğu sinerji ile nitel ve nicel olarak geliştiğini belirten Rektör Alkan da, ziyaretlerinden ve dolayı Prof. Dr. Günay’a teşekkür etti.
Ziyarette, Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muhammet Şevki Aydın ile Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de yer aldı.
(Hitit Üniversitesi)
Editör: TE Bilisim