Bütçe görüşmeleri kapsamında Rektör Alkan, Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz ve Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna ile birer görüşme yaptı.
Yapılan görüşmede Alkan; Hitit Üniversitesi’ne verilen desteklerle kampüs için gereksinim duyulan arazilerin temin edildiğini, HÜBTUAM, MYO I. ve II. Etap Binaları, Teknokent, Alaca Avni Çelik MYO, Osmancık Ömere Derindere MYO Spor Tesisleri, Sürekli Eğitim Merkezi, Boğazköy Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hizmet vermeye başladığını, bunu yanı sıra ilçeler ile birlikte Çorum merkezde de birçok bina inşaatının devam ettiğini söyledi.
Çorum milletvekilleri ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başta olmak üzere, konu ile ilgili herkesin destek ve katkılarını aldıklarını belirten Prof. Dr. Alkan, ilimizde ortak bir sinerji oluşturulduğunu da ifade etti.
Rektör Alkan, Bakanlığın destekleriyle de Üniversite kampüsünün çok büyük bir hızla ilerlediğini vurgulayarak, başta Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz olmak üzere Hitit Üniversitesi’ne destek veren herkese teşekkür etti.
(Hitit Üniversitesi)

Editör: TE Bilisim