Yeni Akademik Yıl’ın başlaması dolayısıyla Üniversite’nin öğretim elemanlarına, idarî personeline ve başarılı öğrencilerine çeşitli belge ve hediyeler verildi.
İlk olarak Akademik Yıl’ın açılış dersini veren Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar’a Rektör Reha Metin Alkan tarafından teşekkür plâketi sunuldu.
Daha sonra Üniversite’nin eğitim birimlerine en yüksek ÖSYS puanıyla yerleşen öğrencilere SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hediye edilen dizüstü bilgisayarlar dağıtıldı.
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından Fakülte ve Sağlık Yüksek Okulu’na en yüksek puanla yerleşen öğrencilere gönderilen başarı belgelerinin protokol üyelerince verilmesinin ardından idarî göreve atanan öğretim elemanlarına teşekkür belgeleri sunuldu.
Törende ayrıca Hitit Üniversitesi’nde 20 yıl ve üzeri görev yapan öğretim elemanları ile idarî personele şükran plâketleri verildi.
Yeni Akademik Yıl açılışı Rektör Alkan ve diğer protokol üyeleri tarafından, 1 Nisan 2013-9 Ekim 2015 tarihleri arasında unvanı değişen ve göreve yeni başlayan öğretim elemanlarına başarı belgelerinin verilmesiyle sona erdi.




(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim