Tokat’ın Erbaa ilçesinde kamyonetin takla attığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kaza, D100 Karayolu Değirmenli köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 54 yaşındaki Veysel Gedik yönetimindeki 41 FR 482 plakalı kamyonet kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Takla atan kamyonet yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi.
Kazada kamyonetin camından fırlayan 24 yaşındaki Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Şeyda Gedik olay yerinde, 52 yaşındaki annesi Medine Gedik ise kaldırıldığı Tokat Erbaa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Yaralılar baba Veysel Gedik ile yine Hitit Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Seda Gedik ile kardeşi 17 yaşındaki Sefa Gedik olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Veysel Gedik, Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Öte yandan Hitit Üniversitesi de yayınladığı taziye mesajında “Tokat Erbaa’da meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencimiz Şeyda Gedik ve annesi Medine Gedik vefat etmiştir. Öğrencimize ve annesine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Yine aynı kazada Hitit Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencimiz Seda Gedik, Sefa Gedik ve Veysel Gedik yaralanmış olup Erbaa Devlet Hastanesi’nde tedavi görmektedir. Öğrencimiz ve ailesine acil şifalar dileriz” denildi.



(Volkan SINAYUÇ-İHA)
Editör: TE Bilisim