Kayıt işlemlerini elektronik ortamda yapmak isteyen öğrenciler kayıtlarını 16-21 Ağustos tarihleri arasında e-Devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden yapabilirler.

Engelli öğrencilerimizin talep etmeleri halinde gereksinim duyacakları ekipmanlar imkânlar ölçüsünde temin edilecek ve yine talep etmeleri halinde kendilerine özel refakatçiler verilecektir. Bu durumdaki öğrencilerin [email protected] e-mail adresinden ekipman/refakatçi taleplerini Üniversitemize iletmeleri yeterli olacaktır. Kayıt süreçleri ile ilgili gerekli tüm detaylı bilgi ve güncel duyurular, yeni öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz http://www.aday.hitit.edu.tr/ adresinde yer almaktadır.

Yüz yüze kaydı tercih eden ve üniversite kaydını şahsen yapacak olan öğrencilerin 19-23 Ağustos tarihleri arasında öğrenci kayıt merkezine ulaşımlarının sağlanmasına yönelik Çorum şehirlerarası terminal ile saat kulesi civarında bilgilendirme noktaları ve her saat başı ring servisi uygulaması bulunmaktadır. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim