Garanti Bankası Çorum Şubesi Müdürü Uğur Dağar, Çorum Çarşı Şubesi Müdürü Volkan Kocaman ve Çorum Sanayi Şubesi Müdürü Serdar Kerman, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren banka müdürleri, Hitit Üniversitesi’nin Rektör Alkan ile birlikte büyük bir ivme kazandığını ifade ederek Garanti Bankası Çorum Şubeleri bünyesinde Hitit Üniversitesi mezunu personel ve stajyer öğrencilerinin bulunduğunu belirttiler.
Hitit Üniversitesi ile oluşturulan işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde temenni dileklerinde bulunan Garanti Bankası Çorum Şube Müdürleri, Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar dilediler.
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan ise, Hitit Üniversitesi’nin ve ilimizin gelişimi adına her türlü iş birliklerine hazır olduklarını belirterek 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında ilimizde düzenlenecek olan 19. Finans Sempozyumu’na katkılarını beklediğini ifade etti.
(Hitit Üniversitesi)

Editör: TE Bilisim