Çorum’un en işlek güzergâhlarından biri olan Bahabey Caddesi’nde, Fenomen yanında hizmet vermekte olan Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant, Türk ve dünya mutfağından enfes lezzetleri ve her damak zevkine hitap eden kahve çeşitleriyle, tarihi motiflerle dekore edilmiş seçkin mekânında konuklarına farklı bir atmosf er yaşatıyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında hizmete giren Hitit Kaymak Cafe, gerek ürün kalitesi ve nezih ortamı, gerekse titiz hizmet anlayışıyla, bu süre içinde Çorum halkının en çok tercih ettiği mekânlardan biri haline geldi.

Hitit Kaymak Cafe & Restaurant İşletmecisi Hüseyin Özgür Gül, Hitit uygarlığının başkenti Çorum’a, tarihi yansıtan nostaljik bir dekorun yakışacağını düşündüklerini belirterek, çok yakında Hitit mutfağından örnekler sunmak üzere de hazırlık yaptıklarını söyledi.

Deneyimli bir kadroyla, 5 yıldızlı ve güleryüzlü bir hizmet sunduklarını, dünya lezzetlerini çok iyi tanıyan ustalarla çalıştıklarını anlatan Gül, “Lezzetlerimize güveniyoruz, başta Vedat Milor olmak üzere, ünlü gurmeleri ağırlamaya hazırız” diye konuştu.

Hüseyin Özgür Gül, özel oyun alanında çocukların, çocuk gelişim uzmanı eşliğinde oynama ve eğlenme fırsatı bulduklarını da sözlerine ekledi.

(Aliye ÖNCEL )

Editör: TE Bilisim