Açılış törenine Çorum Belediye Başkan Yardımları Turhan Candan ve Ahmet Yabacıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Gıda ortakları Selahattin Zelveci, Nevzat Kaya, Suat Kaya, Fatih Balcı ve Hasan Zelveci’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde kısa bir selâmlama konuşması yapan Hitit Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, 33 yıllık bir tecrübe ve Çorum halkının desteğiyle her geçen gün büyüdüklerini belirterek, “Bu büyümemizi aralarında Amasya ve Merzifon’un da bulunduğu 5 yeni şube daha açarak sürdüreceğiz. Amacımız çok kısa bir süre içerisinde şube sayımızı 14’e çıkarmak olacak.” dedi.
“En Büyük Patron, Müşteridir” prensibiyle Çorum ve Bölge halkına hizmet sunmanın mutluluk ve gururunu yaşadıklarını kaydeden Selahattin Zelveci, “Hitit Gıda olarak yeni atılımlar yapmak, kaliteyi devamlı kılmak, yeni istihdam alanları oluşturmak ve Çorum’dan aldığını Çorum’la paylaşmak önceliklerimiz arasındadır. Bize Hitit Gıda ruhunu aşılayan ahirete intikal etmiş ortaklarımız ve çalışma arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, Hitit Gıda ruhunu yaşatmak için gecesini gündüzüne katan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Daha sonra yeni şubenin açılış kurdelesi okunan duanın ardından Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Ahmet Yabacıoğlu ile TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal tarafından hep birlikte kesildi.






(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim