Çorum'un köklü alışveriş merkezlerinden biri olan Hitit Gıda, hizmet zincirini büyütmeye devam ediyor.
Çorum'da 9 şubesi bulunan Hitit Gıda; bugün gerçekleştirilen görkemli bir törenle Amasya'nın Merzifon ilçesine 2. şubeyi açtı. Sofular Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 154 (Belediye binası karşısı) adresinde açılan Merzifon Cumhuriyet Şubesi ile birlikte Hitit Gıda; Amasya'da 3, toplamda ise 12 şubeye ulaştı.
Yeni şubenin açılışına; Hitit Gıda Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Zelveci, Suat Kaya, Erdal Çoban, Fatih Balcı ve Nevzat Kaya ile Merzifon Vergi Dairesi Müdürü Yavuz Duran, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda Hitit Gıda Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci; kuruluşunun 33. yılında 12 şubeye ulaşan Hitit Gıda'nın 'kaliteli ürün' ilkesinden ödün vermeden vatandaşlara hizmet ettiğini söyledi.
Selahattin Zelveci, “Biz, 1982 yılında 'Ailenizin marketi' sloganı ile Çorum'da kurulan ve 'En büyük patron müşteridir' felsefesiyle 33 yıldır kaliteli ürün ve hizmet üreten bir firmayız. Yeni bir şube açmak, yeni istihdam alanları oluşturmak ve halktan kazandığını halkla paylaşmak önceliklerimiz arasındadır. Bugünlere gelmemizde çok büyük katkıları olan tüm ortak ve çalışma arkadaşlarımız ile bizleri her zaman destekleyen Çorumlu ve Merzifonlu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Zelveci'nin konuşmasının ardından Hıdırlık Kur'an Kursu Hocası Ahmet Şahin'in duaları eşliğinde kurdele kesildi. Daha sonra davetliler, 20 personel ile Merzifonlulara hizmet veren yeni mağazayı gezdi.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim