Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu Başkanı Ali Özgür Ispanak, Kadın Konseyi Başkanı Serpil Erol, Yönetim Kurulu Üyesi Reyhan Bolat, Çalyayla Dernek Başkanı Hüseyin Taş ve Dereyazıcı Dernek Başkanı Kemal Karakuş, dün gazetemizi ziyaret ederek, ÇORUM HABER’in 34. yılını ve Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın meslekte 49. yılını kutladılar.

DSİ Müdürü Şerbetçi’nin kutlaması

Çorum DSİ Müdürü Murat Şerbetçi, ÇORUM HABER’in 34. yılını ve Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın meslekte 49. yılını kutladı.

İzinli olduğu için ziyarete spor kıyafetle gelen  Murat Şerbetçi, gazetemizin tüm çalışanlarına da başarı dileklerini iletti.

Başarı dilekleri

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Nurettin Aksoy, yönetici arkadaşlarından Abdullah Tunç ile birlikte dün gazetemizi ziyaret ederek, Mehmet Yolyapar’ın şahsında tüm gazete çalışanlarına başarı dileklerini ifade ettiler.

Ali Akkuş kutladı

Yavruturna Mahallesi Muhtarlığı’na aday olmaya hazırlanan Leda Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkuş, gazetemizin 34. yayın yılına, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın da meslek yaşamında 49. yılına girişini kutladı.

Mehmet Yalçın nice yıllar diledi

Eski CHP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yalçın, ÇORUM HABER’in Kurucusu, Başyazarı ve Şirket Genel Müdürü Mehmet Yolyapar’ın meslekte 49.yılına girişini kutlarken, gerek ÇORUM HABER’e, gerekse Yolyapar’a nice yıllar temennisinde bulundu.

Prof.Dr. Habib Akdoğan’ın kutlama mesajı 

Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Habib Akdoğan, ÇORUM HABER’in yayın hayatında 34. yılına, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’ın da meslek yaşamında 49. yılına girişini kutladı.

Prof. Akdoğan, Çorum’un sorunlarına sahip çıkan ve objektif habercilik hizmeti veren ÇORUM HABER’in daha nice yıllar yaşaması dileğinde bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim