Kooperatif Başkanı Erdoğan Çerikçi beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Lütfi Barut ve Ekrem Toydemir, Denetim Kurulu üyeleri Kadir Baycu ile Ersan Özdemir ve Kooperatif Müdürü Cemil Eker’le birlikte Rektör Alkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Çerikçi, kooperatif olarak kentin kalkınması için üniversite ile yapılacak her türlü işbirliğinden büyük memnuniyet duyacaklarını söyledi. Rektör Alkan'ın Çorum’a değer kattığını ifade eden Başkan Çerikçi Prof. Dr. Alkan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan ise bilimsel, kültürel, sosyal ve ekonomik yönlerden Çorum'a büyük katkı sağlayan üniversitenin esnaf ve sanatkarların kalkınması için de yapılacak tüm projelerde üstlerine düşeni her şeyi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Rektör Alkan, Çorum'un tüm bileşenleriyle topyekun bir kalkınma gerçekleştirmesini arzu ettiklerini belirterek, bu anlamda üniversite olarak esnafın her zaman ve her konuda yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyarette ayrıca Erdoğan Çerikçi tarafından Rektör Alkan’a Saat Kulesi tablosu hediye edildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim