TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ziyaretinde “Türkiye Büyük Millet Meclisi 26. Dönem Yasama Yılınız ve yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Üyeliğine seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Milletvekili Salim Uslu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Talebimizi olumlu karşılayarak mesleki eğitimin olmazsa olmazı, sanayicimize ve istihdama önemli katkılar sağlayan TOBB Endüstri Meslek Lisesi’nin ilimize kazandırılmasından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz. Sanayicilerimizin ve birçok sektördeki işadamlarımızın ara eleman, kalifiyeli, yetişmiş, bilgili deneyimli eleman sıkıntısı yaşadığını biliyoruz.
AK Parti iktidarında bu alandaki olumlu çalışmalar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Hizmete açılan bu okul sayesinde Organize Sanayi bölgemize nitelikli eleman kazandırılması, istihdam sağlanması, ekonomiye sağlayacağı katkıda dikkate alındığında çok hayırlı bir hizmete imza atmış oluyoruz. Önümüzdeki günlerde okulumuzun açılışını yapmayı planlıyoruz ve açılışta sizleri de aramızda görmek isteriz” diye konuştu.
Salim Uslu’nun davetini olumlu karşılayan Hisarcıklıoğlu, okulun açılış törenine programının uygunluğu dâhilinde memnuniyetle katılacağını belirtti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim