Kur'an Kursu yöneticileri ve öğrenci velilerinden gelen davet üzerine ziyarete giden MHP Adayı Kenan Şahin, geleceğin hafızları ile bir araya geldi. Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunduğu ziyaret sırasında hafız adaylarının Kur'an ziyafetini büyük bir feyzle dinleyen Başkan Adayı Şahin'e MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Kurs yöneticileri ve veliler özellikle de araç, bina sıkıntısı ve isim konusunda taleplerde bulundular.

Kursun hizmet aracına ihtiyacının olduğunu söyleyen veliler ve yöneticiler, bu konuda Kenan Şahin'den destek istediler. Başkan Adayı Şahin de seçilmesi halinde kursa ihtiyaçları karşılayacak araç tahsisinin sağlanacağının sözünü verdi.

Kursun mevcut binasının yetersizliğinden de dert yanarak ek bina yapılmasını talep eden Kur'an Kursu yöneticileri, hafızlık eğitimlerinin daha kapsamlı verilmesi ve hafızlık sonrasında da bazı derslerin verilmesi için daha geniş ve kullanışlı bir mekâna ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdiler.

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin ise, bu konudaki talebi de son derece makul gördüğünü belirterek, “Hıdırlık Camii’nin bulunduğu alanda sizlere içerisinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılaşacağınız ve daha sağlıklı, ferah ve donanımlı bir kompleks yapabiliriz. Bunun sözünü de size şimdiden veriyorum. Allah nasip ederse belediye başkanlığı görevi bana verildiği zaman size kompleksi belediye tarafından yapıp hizmetinize sunacağız” dedi.

Şahin'in bu vaadi kurs yöneticileri, veliler ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hıdırlık Kur'an Kursu ismi konusunda da vatandaşların bir başka kurs ile karıştırmaları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını anlatan kurs yöneticilerine Başkan Adayı Kenan Şahin bir öneride bulundu. Şahin, Hıdırlık Kur'an Kursu'nun adının Akşemsettin Camii’ne de yakın olması nedeniyle Akşemsettin Kur'an Kursu olarak değiştirilmesini teklif etti.

Şahin'in samimi yaklaşımı ve sorunlarının çözümü konusunda ortaya koyduğu proje ve önerilerden son derece memnun kalan kurs yöneticileri ve veliler, MHP Adayı Şahin'e teşekkür ederek seçimlerde başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim