Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, arastada Çilingir, Sobacı ve Tenekeciler Odası Başkanı Halil Taşkaldıran ve esnaf ile bir araya gelerek, yapılacak olan düzenlemeyle ilgili esnafın görüşünü aldı.

Daha önceki görüşmelerde arastanın trafiğe açılmasını istediğini hatırlatan Belediye Başkanı Zeki Gül, “Yaptığımız görüşmeler ve verdiğimiz söz gereği Sobacılar Arastası’nı yeniden trafiğe açıyoruz” dedi.

Öte yandan Albayrak Caddesi esnafının yoğun trafikten bunalarak işyerlerinin önüne duba konulmasını istediğini ancak aynı esnafın daha sonra dubalardan şikâyetçi olduğunu anımsatan Gül, “Siz de önce trafiğe açılsın, sonra kapatılsın demezsiniz inşallah” dedi.

Çevre esnafının “Caddenin sadece seçimlerde değil sürekli açılmasını istiyoruz” şeklindeki talebi karşısında tekrar konuşan Başkan Gül, "Cumhurbaşkanımız bir söz verdiği zaman yerine getiriyor. Biz de onların yol arkadaşıyız. Verdiğimiz sözü tutarız. İstişare yapıp yolu açacağız. Verdiğimiz sözden dönmeyiz. Hayırlı olsun” dedi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim