Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu'nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Dr. Neslihan Hüsüllüoğlu, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi yöneticileri ve kursiyerlerinin katıldığı şenlikte kadınlar doyasıya eğlendi.

Gençlik Camii İmam Hatibi Mansur Yağlı'nın şehitlerimiz için okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra kadınlara yönelik konuşma yapan Hatice Külcü, Çorum Belediyesi’nin 7'den 70'e yaptığı hizmetlerle Çorum halkının hizmetinde olduğunu söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir de yaptığı konuşmada Hıdırellez’in geleneksel olarak binlerce yıldır kutlandığını belirtti.

Bu yıl 3.'sü düzenlenen Hıdırellez ve Bahar Şenliği'nde İkbal Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'ne işaret dili kursuna devam eden öğrenciler "Hayat Bayram" olsa adlı şarkıyı işaret dili sahneledi. Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi tarafından oynanan halk oyunu izleyicilerden büyük alkış aldı.

Kursiyerlerin hazırladığı baht açma piyesi, çiğdem aşı pişirme oyunu, çocuklar arasında balon patlatma yarışması ve yoğurt yeme yarışmasından sonra Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri Müzik öğretmenleri tarafından verilen müzik dinletisi ile program sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim