Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Hıdır Kınıklı beraberindeki derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım’a kutlama ziyaretinde bulundu.
Dernek yönetim kurulu üyelerinden Serpil As, İsmet Özüdoğru, Rafet Kaymazlı ve İrfan Delibaş’ın hazır bulunduğu ziyarette Şube Başkanı Kınıklı, emeklilerin sorunlarını CHP İl Başkanı Yıldırım’a iletti.
Emeklilere yapılan 21 lira zammın yetersiz kaldığını ve emekli vatandaşların bu durumdan dolayı mustarip olduğunu belirten Kınıklı, “Emekliye 21 lira zam yapıldı. Zam değil, sanki çiklet parası. Emeklinin başı dik gezmesi gerekirken başı yerde geziyor. Bizler halk için Hakka hizmet ediyoruz. Bu yüzden siyasi büyüklerimizden ve politikacılarımızdan bizlere sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.
Türkiye Emekliler Derneği üyeleri adına CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım’ı kutlayan Kınıklı, Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Başkanı Yıldırım ise, Türkiye Emekliler Derneği üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim