Cuma akşamı Anvatar Termal Otel’de gerçekleştirilen dayanışma yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, Genç MİSİAD Genel Başkanı Bilgehan Okumuş, MİSİAD Çorum Şubesi Başkanı Selahattin Ezer, Genç MİSİAD Çorum Şube Başkanı Cesur Karaca, Türk Ocakları Derneği Çorum Şubesi Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Etkinlikte bir selâmlama konuşması yapan MİSİAD Şube Başkanı Selahattin Ezer, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadıklarını söyledi.
Selahattin Ezer, MİSİAD Çorum Şubesi’nin yaklaşık 1 yıl önce kurulduğunu anımsatarak, “İlk genel kurulunu yapmış, belli aşamalar kat etmiş ve şu anda hiçbir problemi olmayan bir şubeyiz. Bu çatı altında olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağımızı söylemiştik ve sözümüzü tuttuk. Hiçbir siyasi oluşum ayrımı gözetmeksizin her siyasi düşünceden, etnik kökenden, etnik mezhepten arkadaşlarımızla genel başkanımızın attığı işaret fişeğini görüp yakalayıp hep birlikte bir ortam oluşturmaya çalıştık. Bu güzel dostluğumuzun ilerleyerek devam etmesi hepimizin arzusudur. Bundan sonra bütün şubelerdeki yöneticilerimizle, gönül dostlarımızla kardeşlik hukukuna dayalı birlikteliğimiz devam edecek.” diye konuştu.
Ardından kürsüye davet edilen CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ise kardeşlik hukukunun önemine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Daha sonra MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel tarafından Milletvekili Tufan Köse ile Türk Ocakları Derneği Çorum Şubesi Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar’a birer teşekkür plâketi sunuldu.
Dayanışma yemeği, Türk Ocakları Derneği Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar’ın “Ahilik” konulu söyleşisiyle sona erdi.


MİSİAD Çorum Şubesi Başkanı Selahattin Ezer

(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim