Sungurlu Gündem'in ev sahipliğinde Ocaklı Dinlenme Tesisleri’nde verilen kahvaltıda bir araya gelen dernek yönetim kurulu toplantısına HGYD Başkanı Birkan Demirci, Başkan Vekili Hacı Odabaş, Başkan Yardımcısı Bayhan Özsaraç, İletişim Sorumlusu Güngör Atak ve Muhasip Satılmış İnanç ile Dernek Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Sungurlu Gündem Genel Yayın Yönetmeni Özer Özsaray ve Dernek Denetleme Kurulu üyesi ve aynı zamanda Sungurlu Gündem Yazı İşleri Müdürü Recep Şeyhoğlu katıldı.
Toplantıda Derneğin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. HGYD Başkanı Demirci, toplantıya ev sahipliği yapan Özer Özsaray ve Ocaklı Dinlenme Tesisleri sahibi Yusuf Ocaklı'ya teşekkür etti.
HGYD yönetimi kahvaltının ardından Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren KÖYTAŞ fabrikasını ziyaret etti. Fabrika sahibi Ali Keyvan, faaliyetleri hakkında heyete bilgi vererek, fabrikayı tanıttı. HGYD Başkanı Demirci, Sungurlu'da böyle bir fabrikanın olmasının gurur verici olduğunu belirterek, firmanın tanıtımı için dernek olarak ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını söyledi.
Heyet son olarak kendilerini ağırlayan Sungurlu Gündem Gazetesi’ni de ziyaret etti. Burada aylık yönetim kurulu toplantısını yapan HGYD yönetimi gazete çalışanlarıyla da görüştü. Özer Özsaray ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Demirci başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim