Vicdanın sesini duymayarak nefsine yenik düşen kimselerin muhakkak olacağını anlatan Kavuncu, bu noktada polis teşkilatının devreye gireceğini, bununla birlikte Türkiye’nin, hem bulunduğu coğrafya, hem de milletin kadim tarihinden gelen sorumlulukları çerçevesinde daima teyakkuz halinde olması gerektiğini anlattı.

Hakka, hukuka, vicdana, ahlaka, insan haklarına ve demokratik toplum düzeninin devamına kendini adayarak bu hasletleri ilke edinen, Anayasa ve yasalara sadakatle bağlı olarak gece-gündüz fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın, halkın güvenle sığındığı bir liman olduğunu vurgulayan Erol Kavuncu Emniyet Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Büyük fedakârlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla, aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Emniyet Teşkilatımız, terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizin göğsünü kabartmaktadır.

Ülkemizin huzur, güven ve istikrarının, halkımızın can ve mal güvenliğinin güvencesi Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevlerini icra ederken şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diler, onları en kalbi duygularımla selamlarım”(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim