Erbakan’ı anlamak için idealist olmak gerektiğini belirten Uyanık, “Büyük idealleri olmayanlar, hayatı gündelik işlerden ibaret sayanlar ya da egoistçe sadece kendini düşünen ve ikbal peşinde olanlar, onu anlamakta zorluk çekerler. Erbakan’ı anlamak, insanlığı düşünmeyi gerektirir. Kendini değil, ülkesini, hatta dünya insanlığını düşünmeden, yeryüzünde adalet ve hakkaniyetin olması için dertlenmeyenler, onu anlayamazlar” dedi.
AGD’nin karanlığa küfretmek yerine bir mum yakmak için gece gündüz çalıştığını ifade eden Uyanık, “Erbakan’ı anlamak, insanlığı düşünmeyi gerektirir. Kendini değil, ülkesini, hatta dünya insanlığını düşünmeden, yeryüzünde adalet ve hakkaniyetin olması için dertlenmeyenler, onu anlayamazlar. Ve Erbakan’ı anlamak için heyecan sahibi olmak lazımdır. Heyecanı olmayan, tekdüze hayata rıza gösteren, coşku taşımayan ve ideal insanlık aşkını yaşamayanlar da onu anlayamazlar.
AGD, ifsatla mücadelede öncü, uyarıcı ve ıslah edicidir. AGD her türlü tahribata karşı gençliğin oksijen çadırıdır. Bütün kardeşlerimize ulaşarak, onları Anadolu Gençliğin oksijen çadırında toplayarak, Milli Görüş davası ile tanıştırma gayesindeyiz” dedi.
Editör: TE Bilisim