Partisinin bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, gayet verimli bir süreci geride bıraktıklarını ve iftar programlarının yanı sıra AKP İl Kadın ve Gençlik Kolları tarafından, ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunulduğunu hatırlattı.

Tüm yurttaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Ceylan, Müslüman coğrafyasında devam eden kaos ve savaş ortamının bir an evvel sona ermesini diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürdürdüğü Adalet Yürüyüşü’ne de değinen Milletvekili Ceylan, “İzmir CHP Teşkilatı’nın bu yürüyüşe Kocaeli’nde katılmak üzere bizim yaptığımız otobanları kullanmasına rağmen, Osmangazi Köprüsü’nü kullanmadan Körfez’i dolaşma kararı alması komik bir davranış.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bu yürüyüşüne PKK’lıların destek verdiğini dile getiren Ceylan, “PKK’nın elebaşlarından Mustafa Karasu, Adalet Yürüyüşü’nün doğru bir adım olduğunu söyledi. Öte yandan HDP bu yürüyüşe Kandıra Sapağı’nda katılma kararı aldı. Neden Kandıra Sapağı’nın seçildiğine baktığımızda, buranın özellikle seçilmiş olduğunu görüyoruz. Çünkü sırtını PYD ve PKK’ya dayadığını söyleyen eşbakanları Figen Yüksekdağ ile diğer bazı PKK’lılar Kandıra Cezaevi’nde yatıyor. O nedenle bundan sonra bu yürüyüşte yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluktan CHP sorumludur.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim