Halkbank’ın yatırımlarının ele alındığı ziyarette konuşan Rektör Alkan, Halkbank’ın ülke için ne kadar önemli olduğunun geçtiğimiz süreç içerisinde bankaya yapılan operasyonlarla çok net bir şekilde görüldüğünü kaydederek, göreve geldiği günden bu yana üniversitenin resmi hesaplarını ve tüm maaş ödemelerini Halkbank üzerinden yaptıklarını ifade etti. Alkan, “Ülkemizin en önemli bankalarından birisi olan Halkbank’ın Genel Müdürünün hemşehrimiz olması da bizi ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Üniversite olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurgulayan Alkan, “Ekonomi ve parayı yönetmenin ne denli önemli olduğu günümüzde, Üniversitemizin ulusal ve yerli kurumumuz olan Halkbank ile her türlü işbirliğine hazırız” diye konuştu.

İlimizde Bölge Müdürlüğü olmasının şehrin gelişiminin göstergelerinden biri olduğunu ve işbirliklerimize katkı sağlayacağını belirten Alkan, Halkbank Çorum Bölge Müdürü Erdoğan Özdemir’e başarılar dileyerek katkılarından dolayı Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’a teşekkür etti.

Hitit Üniversitesinin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Halkbank Çorum Bölge Müdürü Erdoğan Özdemir de ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade ederek Rektör Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim