Firma ortaklarından Orhan Duran, Şubat ayından buyana faaliyet gösterdiklerini belirterek, her türlü hırdavat malzemesinin satışını yaptıklarını, bunun yanı sıra su tesisatı, kombi bakım onarımı ve petek temizliği, elektrik, alçı, boya, fayans, duvar kâğıdı, dış cephe, yalıtım ve dekorasyon işlerinin itinayla yapıldığını dile getirdi.

Sektöründe deneyimli ve profesyonel elemanlarla ve katili ekipmanlarla çalıştıklarını kaydeden Duran, “Dekorasyon işi ustalık ve uzmanlık ister. Bu konuda yapılabilecek en ufak bir hata, belki de yıllarla telafi edilemeyecek sorunların yaşanmasına neden olur. Evinin ve işyerinin dekorasyonunu yaptırmak isteyenler, usta ve deneyimli kişilerle çalışmak istiyorlarsa rahatlıkla bizi arayabilirler” dedi.

Kendilerinin bu sektörde yıllarca çalıştığını kaydeden Cafer Duman ise, dekorasyonun yanı sıra hırdavat çeşitlerinin satışını da yaptıklarını dile getirdi.

Öte yandan kombi bakım onarımı ve petek temizlemede de hizmet verdiklerini belirten Duman, kendileri için en önemli ilkenin “hizmette kalite ve müşteri memnuniyet” olduğunu ifade etti.

Ayyıldız Hırdavat & Dekorasyon, Bahabey Caddesi No: 89/A adresinde bulunuyor.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim