Valilik bahçesinde günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Vali Kılıç, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Vali Kılıç, “Ulusumuz dünyanın dört bir yanına bin yıldır medeniyet dağıtmışsa, dünyansın dört bir yanında düzeni sağlamışsa ve merhameti götürmüşse bunun temeli birlik ve beraberliktir. Dünyanın egemen güçleri otuz yıldır bizim coğrafyamızda kan döküyorlar. Dünyanın çeşitli yerlerinde insanlık onurunu ayaklar altına alan faaliyetler sürdürüyorlar. Bunları yapanlar bizimle ilgili planlar yapıyorlar, girişimlerde bulunuyorlar. Bunlar Avrupa ülkelerine yapılsaydı yıkılırdı. Her şeyimizi birlik ve beraberliğimize borçluyuz. Bayramlar birlik ve beraberliğimizi hatırlatan günlerdir. Dünyaya bir olacağımızı bu duruşla ilan ediyorsunuz. Her gününüz bayram olsun. Yarınlarımız adına sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Valilik bahçesinde gerçekleştirilen törene, CHP Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, AK Parti Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Garnizon Komutanı Albay Şenduran İnan, Vali Yardımcıları Adem Saçan ve Haldun Aksalman, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı eski Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri ve idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile davetliler katıldı.

Vali Necmeddin Kılıç bayramlaşma töreninden hemen sonra Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile bazı daire müdürleriyle birlikte Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hastalarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileterek onların da bayramını kutladı. Daha sonra Sevgi Evlerindeki çocuklarında bayramlarını kutlayan Kılıç, çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim