A Plus’ın sahibesi Melisa Gürlek, en ileri teknolojik cihazlarla, en kaliteli kozmetik ürünleriyle ve deneyimli, uzman bir kadroyla çalıştıklarını belirterek, “Her gün, kadınlarımız kendilerini daha iyi hissedebilsin diye kapılarımızı açıyoruz. Hayat ‘siz’le başlıyorsa, sınırsız lüksün cazibesini yaşayın ve daha önce yaşamadığınız bir dinginliğin sizi sarmasına izin verin” ifadesini kullanıyor.

Melisa Gürlek, A Plus Güzellik Merkezi’nin işlevleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

Merkezinizde hangi uygulamalar bulunuyor?

Cilt bakımları, mekanik bakımlar, leke tedavileri, akne tedavileri, dermopen, iğnesiz mezoterapi, yumiloshes (kirpik bakım), lazer epilasyon, masaj, istanbul masöz, spa uygulamaları, vücut bakımları, bölgesel incelme, selülit tedavileri, ozon sauna, kalıcı makyaj uygulamaları, manikür, pedikür, ağda, kaş silme, ameliyatsız yüz germe işlemleri bulunuyor,

Bölgesel incelme uygulamalarınız nelerdir, kaç seans sürüyor, bu süreçte kişilere neler öneriyorsunuz?

Cihazlarımız; radyo frekans+kovitasyon, lenf drenaj, pasif jimnastik, ısı battaniyesi, lipo lazerler, roller vakum (özellikle selülit için).

En az 8-10 seanslık uygulamalardır. Sürecin nasıl ilerleyeceği kişiye göre belirleniyor. Seanslara gelmeden önce mutlak 2 litre su tüketilmesi gerekiyor. Seans sonrası da vücuttan yağ atımının hızlanması için su tüketimine önem verilmeli. Diyetisyen yönetiminde bir beslenme düzeni ile kişilerin de bize desteğini sağlıyoruz.

Leke problemi yaşayanlar için hangi işlemler yapılıyor?

Öncelikle kış aylarına girdik ve şu an leke işlemleri için harika bir süreç. Merkezimizde leke için dermapen, kimyasal peeling ve özel kit bakımları uyguluyoruz. Kişiler ilk seanstan itibaren sonuç almaya başlıyorlar. Özellikle ermapen çok sık kullandığımız bir uygulama. Aynı anda bir çok problemi ortadan kaldırabiliyor. Seanslar en az 4 seans olmak üzere ayarlanıyor.

Akne, sivilce, yoğun yağlanma problemlerine neler uygulanıyor ve önerileriniz nelerdir?

Akne, yağlanma problemleri yaşayan kişilerde cildin sebum dengesi bozulmuş oluyor. Yani yağ ve nem dengesi. Öncelikle cildi dengelemeye çalışıyoruz. Tabii ki seanslarımıza başlamadan önce mutlaka bir doktor kontrolü istiyoruz. Hormon testleri yapılıp sonrasında sürecimize başlıyoruz. Özellikle son dönemlerde “Karboks Ultra Bahr” özel bakım kiti harikalar yaratıyor. İşlemlerin yanısıra, mutlaka ev devam ürünleri ile cildi destekliyoruz. Aktif sivilceleri olanlar çok yoğun yüzlerini yıkamamalı. Acı, baharatlı yiyeceklerden bir süre uzak durmalı, cildi hareketlendirecek peeling vb ürünler kullanmamalıdır.

Merkezinizde kirpik lifting yerine Yumi Loshes yapılıyor. Yumi Loshes’i diğer işlemlerden ayıran nedir?

Yumi Loshes bir kirpik bakım protokolüdür. Kirpiklerinize keratin, vitamin ve protein yüklemesi yapılır. Kalıcı boyama işlemi ile kirpikler belirginleşir. İşlem bir buçuk saat sürüyor. Düzenli kullanımda kirpikler onarılır, gürleşir ve yeni kirpikler çıkmaya başlar. İşlemin kalıcılığı minimum 2 aydır.

Editör: TE Bilisim