24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdüren İYİ Parti Milletvekili Adayları, dün de bir dizi ziyarette bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Milletvekili Adayları Av. Fatih Mehmet Arslan, Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı'ya ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz ve il teşkilat üyeleri ve Milletvekili Adayı Sefer Yılmaz’ın eşi Merve Yılmaz da eşlik etti.

Kale Mahallesi sakinleri “Her şey iyi olacak” diyerek İYİ Parti’ye verdikleri desteği ifade etti.

İYİ Parti Milletvekili Adayları, halktan aldıkları destek ve teveccüh ile İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in politikalarıyla ülkemizi yöneteceklerini söyledi.

“ÇÖZÜM İÇİN GELİYORUZ”

Milönü Caddesi esnafını da unutmayarak sorunlarını ve taleplerini dinleyen Özsaçmacı ile milletvekili adayları “Türkiye’nin ve Çorum’un sorunlarının çözümü için geliyoruz” dediler.

Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayan adaylar partilerinin seçim beyannamesi hakkında esnafa açıklamalarda bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim