Çorum İş Kadınları Derneği’nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında, ÇORUM HABER’in de katkılarıyla başlattığı “Kadın=Erkek=İnsan” konulu, sosyal ve toplumsal ortamlarda, çalışma hayatında kadına pozitif ayrımcılığı destekleme adına farkındalık yaratmayı amaçlayan kampanyasına, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ile yaklaşık 6 ay aradan sonra yeniden start verildi.

Kampanyaya, Mart ayında koronavirüs salgınının başgöstermesi üzerine ara verilmişti.

Çorum İş Kadınları Derneği Başkanı Semrin Kaleli, Başkan Yardımcısı Semra Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Pelin Tuğutlu ve Ebru Gül Çömüz, Ak Parti İl Merkezi’nde Başkan Ahlatcı’yı ziyaret ederek, önce yeni bina için hayırlı olsun dileklerini ilettiler, daha sonra da taahhüt defterini imzalattılar.

Ziyarete, ÇORUM HABER Kurucusu, Başyazarı ve Şirket Genel Müdürü, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar da katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, taahhüt defterine şunları yazdı:

“Çorum İlimizi Türkiyemizin önde gelen illeri arasına sokma mücadelemizde, kadın girişimcilerimizle birlikte ve hep onların destekçisi olarak bulunacağımıza, Büyük Türkiye idealimize Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamette gerekli tüm çabaları göstereceğimize söz veriyorum.

Her şey Türkiye için, her şey Anadolu Kaplanı Çorum için ve tabii ki her şey kadınlarımız için…” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim