Sarı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ayhan Geylani ile beraber Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulu'nda Din kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi, Mustafa Kemal Ortaokulu'nda Fen Bilimleri dersi, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Özel Eğitim Öğretmenleri ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde ise Rehber Öğretmenleri zümre başkanları toplantısına katıldı.

Temel Eğitim Kurumları Merkez İlçe Sınıf/ Alan Zümre başkanları toplantısı; Merkez ve merkeze bağlı bulunan 32 İlkokul, 27 Ortaokul, 1 Yatılı Bölge Ortaokulu,14 İmam Hatip Ortaokulu, 13 Birleştirilmiş Sınıf ve 12 Anaokulun da görev yapan okul zümre başkanı ile gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Sarı toplantıda yaptığı konuşmada, Uzaktan eğitim döneminde, yapılacak çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunulduğunu, uzaktan eğitim döneminin etkili ve verimli kullanılması için özverili çalışmalar yapılacağından emin olduğunu, her öğrenciye ulaşılmaya çalışılması gerektiğini söyledi. Yüz yüze buluşulmasa da eğitim öğretim faaliyetlerini en azından 21 Eylül tarihine kadar bu şekilde yürüteceklerini kaydeden Sarı, “Tüm eğitim paydaşlarımızın uzaktan eğitim faaliyetleri ile ilgili görüş ve önerilerini almaya hazırız.

Öğrencilerimizde içe kapanma, korku, kaygı gibi sorunlarla karşılaşabileceğimizi, çocuklarımızın her türlü ihtiyaçları göz önüne alınarak, aileler ile iş birliği içerisinde çözüm yollarına ulaşmalıyız" açıklamasında bulundu.

Toplantılarda COVİD-19 Pandemi dönemi psikososyal destek çalışmalarında yapılacak faaliyetler gibi konularda görüşüldü.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim