Öğrenciler, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da görev yapan Mehmetçiğe mektup yazdı.
Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerin terörle mücadele eden güvenlik güçlerine yönelik yazdıkları mektuplar, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu’na ulaştırıldı. Yabacıoğlu da mektupları Mehmetçiklere ulaştıracaklarını söyledi. “Sevgili Mehmetçik Amca”, “Mehmetçik Abi” gibi ifadelerle Türk asker ve polisine hitap eden gençler, oluşturdukları ortak duygu ve düşünce ile adeta Türk halkının da hislerine tercüman oldular.

MEHMETÇİK’TEN MEKTUPLARA HEDİYELİ CEVAP
Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri öğrencileri tarafından yazılan mektupların kendilerine ulaşması ile birlikte Mehmetçik de öğrencilere birer mektupla cevap verdi. Vatan savunmasında kendilerini yalnız bırakmadıkları için gençlere teşekkür eden Mehmetçik, mektupla birlikte çocuklara hediyeler göndermeyi ihmal etmedi.
Güvenlik güçlerinin konuyla bizzat ilgilenip cevap yazma nezaketi göstermesinin kendilerini ve öğrencileri çok mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “ Çocukların gelişim ve eğitim aşamasında vatan, millet şuuru ile yetişmesi adına çeşitli aktiviteler ve programlar düzenliyoruz. Son olarak da “Mehmetçiğe Mektup” kampanyası çerçevesinde öğrencilerimiz Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine duygu ve düşüncelerini anlattıkları mektuplar yazdılar. Öğrencilerin birbirinden güzel, tebessüm ettiren mektuplarını Mehmetçiğe gönderdik. Aynı hassasiyetle Mehmetçiğin de bu mektuplara cevap yazması öğrencilerimizi çok mutlu etti ve duygulandırdı” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim