İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Yeşilay Çorum Şubesi Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder’in de katıldıkları etkinlikte, “Benim Kulübüm Yeşilay” projesinin daha verimli yürütülmesi için 3 yıllık işbirliği protokolü imzalandı.

İmza töreninde öğrencilere seslenen İl Millî Eğitim Müdürü Büyük, “Bundan sonra Yeşilay için hep beraber çalışacağız. Bağımlılıkla mücadele edeceğiz. Sadece kitap okuma bağımlısı olacağız. Bu konuda sizler Yeşilay Kulübü üyesi olarak arkadaşlarınızı, ailenizi uyaracak ve örnek olacaksınız. Sizleri şimdiden tebrik ediyorum. Yeşilay Şube Başkanımızla Çorum’da bir hareket başladı. Biz de Millî Eğitim olarak tüm okullarımızla yanındayız. İnşallah hep birlikte çok iş yaparız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yeşilay Çorum Şubesi Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder ise “Bugün burada güzel bir heyecan yaşıyoruz. Yeşilay gönüllüsü arkadaşlarımız sizlere ders verdiler. Çorum’da güzel bir hareket başlattık. Hepinizin bundan sonraki yaşamınızda Yeşilay gönüllüsü olarak bu projeye destek olmanızı bekliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından İl Millî Eğitim Müdürü Büyük ve Yeşilay Şube Başkanı Ejder tarafından Proje Koordinatörü Canan Uğurdağ, Yeşilay Gönüllüsü üniversite öğrencileri ve Albayrak İlkokulu öğrencilerine katılım belgeleri verildi.

Etkinlik, hâtıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim