Vatandaşlarla uzun süre hem spor yapan hem de sohbet eden Terlemezoğlu, “sporumu yapıp, insanlarla konuşmak istedim. “ dedi.

Terlemezoğlu, 24 saat yaşayan bir şehre sosyal, kültürel alanda gelişmiş bir şehre turizmi bol olan bir şehre, üniversite öğrencisi bol olan bir şehre ekonomisi çok iyi olan bir şehre, öz kaynaklarını iyi kullanan üreten bir şehre bilime teknolojiye ar-ge çalışmalarına patenti önemli olan bir şehre ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

“HER ALANDA ÜRETEN VE ÜRETTİĞİNİ GENÇLERE HARCAYAN GELİŞMİŞ BİR KENT VAAT EDİYORUM”

Başkan Adayı Terlemezoğlu, her alanda, spor alanında, turizm alanında öz kaynakların kullanılması alanında kaynak yaratarak üreten ve ürettiğimizi gençlerimize harcayan gelişmiş bir kent vaat ettiğini belirtti.

Bilgi Terlemezoğlu, diğer adaylardan farklı olduğunu her platform da söylediğini, çünkü ben ilin tamamına talip olduğunu, köyleriyle, ilçeleriyle, il şehir merkezine talip olduğunu dile getirdi. insanların yürümeye, spor yapmaya, mutlu olmaya ve yaşanabilir bir kentte ikame etmeye hakkının olduğunu, bu hakkı kimsenin elinden alınamayacağını vurguladı.

“VATANDAŞIN OYLARINA TALİBİM”

İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, 31 Martta herkesi sandığa davet ettiğini ve vatandaşların oylarına talip olduğunu sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim